• Header-11.jpg

DETACHERING

Gespecialiseerde detacheerder

Bent u op zoek naar een professional in de gemeentesector, de volkshuisvesting of de zorg? Voor een tijdelijke vervanging wegens zwangerschapsverlof of ziekte, of juist om een project uit te voeren of om een achterstand op uw afdeling weg te werken?

HNG Groep is hét detacheringsbureau voor sectorspecialisten. Onze met zorg geselecteerde medewerkers zijn gemotiveerd, goed opgeleid en thuis in uw vakgebied. Zo hebben zij relevante werkervaring en specifieke opleidingen en certificeringen. Deze sectorspecialisten zijn in dienst van HNG Groep en zijn beschikbaar voor een tijdelijke functie binnen uw organisatie. Om u de perfecte match te garanderen, leveren wij altijd maatwerk.

Werving en selectie

Het vinden van gemotiveerd, goed opgeleid personeel, dat voldoet aan uw criteria, blijkt vaak een lastige en tijdrovende taak. Het uitbesteden van deze taak bespaart u veel tijd en energie, waardoor u zich kunt blijven focussen op uw core business.

Maar dan moet u wel zeker weten dat het goed gebeurt! HNG Groep is een professioneel werving-en-selectiebureau. Wij werken alleen met sectorspecialisten. Door onze ervaring en onze persoonlijke aanpak kunnen wij uw wensen snel vertalen naar de ideale kandidaat. Bij elk werving-en-selectietraject kunt u maatwerk van ons verwachten. Onze specialistische kennis en werkwijze leiden tot het beste resultaat. Bovendien is HNG Groep flexibel; wij kunnen snel schakelen om op uw situatie in te spelen.

Uitbesteding werkzaamheden

Wilt u bepaalde werkzaamheden uitbesteden aan een gespecialiseerde partij? Bij de HNG Groep werken verschillende specialisten, die gemeenten, woningcorporaties, financiële organisaties en zorginstellingen kunnen ondersteunen, wanneer zij op zoek zijn naar een bepaalde expertise.

Uitbesteding van werkzaamheden heeft als voordeel dat u zich kunt blijven richten op uw core business. Vanzelfsprekend denkt HNG Groep met u mee en wij maken desgewenst rapportages. Zo weet u zeker dat het werk goed wordt uitgevoerd.

Interim-managementbureau

Ook voor vervanging van een manager of voor het begeleiden van veranderingen in uw organisatie kunt u HNG Groep inschakelen.

Als interim-managementbureau bemiddelen wij tussen zelfstandigen en uw organisatie. Deze gemotiveerde zzp’ers hebben ervaring in een leidinggevende functie bij de gemeente, een woningcorporaties of andere organisaties binnen het sociaal domein.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een openstaande vacature die u lastig kunt invullen? Wilt u tijdelijk een ervaren en professionele schuldhulpverlener, wmo-consulent, incassomedewerker of andere sectorspecialist inhuren?
 

Neem contact op

Gemeenten

Of het nu gaat om vervanging wegens ziekte, het opvangen van piekdrukte of het wegwerken van achterstanden; HNG Groep kan uw continuïteit waarborgen.

Wij leveren op detacheringsbasis gespecialiseerde professionals aan gemeentelijke sociaal diensten. Bovendien biedt HNG Groep gemeenten ondersteuning bij het operationaliseren van de decentralisaties in de bedrijfsvoering.

  Schuldhulpverlening

  Voor (tijdelijke) ondersteuning bij schuldhulpverlening stapt u naar HNG Groep. Ook helpen wij gemeenten die schuldhulpverlening willen uitbesteden.

  Onze medewerkers zijn gespecialiseerd, gemotiveerd, leveren maatwerk en hebben actuele kennis van zaken. Zij werken volgens de NVVK Gedragscode en de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening.

  Volkshuisvesting

  De HNG Groep levert professionals in de volkshuisvesting. Onze sectorspecialisten zijn thuis in dit domein en hebben ervaring opgedaan bij verschillende woningcorporaties.

  Ook in deze sector werken wij alleen met gemotiveerde en goed opgeleide mensen, die op detacheringsbasis voor u aan de slag gaan.

  CV insturen

  Werken voor HNG Groep?
  Ben jij een specialist in jouw vak binnen de gemeentesector, het sociaal domein, de volkshuisvesting, de zorg of de schuldhulpverlening?
  Stuur dan nu jouw cv in.

  CV insturen

  Contact

  Wijnstraat 139
  3311 BV  Dordrecht

  Telefoon  078 - 20 33 033
  E-mail  info@hnggroep.nl

  Scroll naar boven