• Header-3.jpg

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Ondersteuning bij financiële problemen

Sommige mensen vallen tussen wal en schip. Zij hebben steun nodig bij het oplossen van financiële problemen, maar komen niet in aanmerking voor hulp van de gemeente.

Financiële problemen kunnen de prestaties van uw werknemers flink beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan concentratieproblemen, slapeloosheid, stress, ziekte en burn-out met uitval tot gevolg. Als werkgever kunt u HNG Groep inschakelen om uw medewerker, die in de financiële problemen is beland of dreigt te komen, te helpen. Wij zoeken gericht naar een oplossing voor deze problemen en komen met een plan van aanpak om uw werknemer tijdelijk of blijvend te ondersteunen. Onze werkwijze is toekomstgericht en omvat meer dan budgetcoaching alleen.    

GNG Bewindvoering

Bent u ondernemer en heeft u een medewerker met financiële problemen? Of wilt u als particulier begeleiding bij het beheren van uw financiële zaken? Roep dan de hulp in van een professionele bewindvoerder.

Voor langdurige hulpverlening, zoals beschermingsbewind en inkomensbeheer, kunt u bij HNG Groep terecht. Onder de naam GNG Bewindvoering helpen wij u met het behartigen van uw financiële belangen. Bij het beheren van uw inkomen zorgen we er tevens voor dat u alle voorzieningen krijgt waar u recht op heeft. Ook zijn wij het contact van uw eventuele schuldeisers en treffen wij regelingen met hen. Bij het oplossen van financiële problemen kijken wij verder dan alleen budgettering. Eventueel verwijzen we u door naar de schuldhulpverlening. Kortom, we kijken naar de beste manier om uw financiën weer op orde te krijgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een budgetcoach of een bewindvoerder? Wilt u uw medewerker ondersteunen bij het oplossen van zijn financiële problemen?
  

Neem contact op

CV insturen

Werken voor HNG Groep?
Ben jij een specialist in jouw vak binnen de gemeentesector, het sociaal domein, de volkshuisvesting, de zorg of de schuldhulpverlening?
Stuur dan nu jouw cv in.

CV insturen

Contact

Wijnstraat 139
3311 BV  Dordrecht

Telefoon  078 - 20 33 033
E-mail  info@hnggroep.nl

Scroll naar boven