• Header-variant-1.jpg

TRAININGEN

Maatwerktrainingen

De wereld om ons heen verandert snel en er worden steeds weer nieuwe eisen gesteld aan uw medewerkers. Het bijhouden van vakkennis is noodzakelijk. Bovendien blijft het ook belangrijk om gedrag aan te passen en competenties te ontwikkelen.

HNG Groep is gespecialiseerd in het geven van trainingen aan medewerkers van gemeenten en andere organisaties binnen het sociaal domein, met name rondom schuldhulpverlening. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis garanderen een professionele training van uw werknemers. Elke training wordt door ons op maat gemaakt, specifiek afgestemd op uw wensen en doelen. Samen met onze praktijkdeskundigen zorgen wij voor een combinatie van kennisoverdracht, training van relevante vaardigheden en inzicht door best practices. U kunt bijvoorbeeld trainingen kiezen op het gebied van persoonlijke en functionele ontwikkeling, managementvaardigheden, teamontwikkeling en workshops slagvaardigheid, consensus of productiviteit.

Bent u op zoek naar een opleidingsprogramma dat naadloos aansluit bij het werk binnen uw organisatie? Of zoekt u voor uw team of specifieke werknemer een verander- of ontwikkeltraject? Er zijn talrijke mogelijkheden, die we graag met u bespreken. Voor onze trainingen werken wij samen met www.sozadidact.nl.

Coaching

Bij coaching wordt uw medewerker of team gecoacht in het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden of in het verwezenlijken van werkgerelateerde doelen. Een goede coach onderwijst niet, maar inspireert en ondersteunt.

Op deze manier wordt het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van uw medewerkers optimaal gestimuleerd. Er zijn verschillende situaties waarin coaching een uitkomst biedt: voor het vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen, voor het aanleren of aanscherpen van vaardigheden of voor het aanbrengen van structuur in (nieuwe) verantwoordelijkheden. Ook kan een coach als klankbord fungeren voor medewerkers in een solistische functie. De professionele coaches van HNG Groep zijn NOLOC- en NOBCO-gecertificeerd. Wij bieden u altijd een oplossing op maat.

Bekijk al onze trainingen
 

Aankomende trainingen

7 maart 2017
Verdiepingscursus Participatiewet

bekijk training

9 maart 2017
Basiscursus Participatiewet
bekijk training

Basiscursus Participatiewet

Wilt u meer kennis van en inzicht in de participatiewet? Bent u op zoek naar een basiscursus participatiewet?

Verdiepingscursus Participatiewet

Wilt u meer kennis van en inzicht in de participatiewet? Bent u op zoek naar een verdiepingscursus participatiewet?

Training 'oplossingsgericht coachen'

Door deze training ontvangt u een basiskennis op het gebied van motivatie, gedragsverandering en motiverende gespreksvoering.

Nazorgtraining

Om te voorkomen dat mensen en/of uw werknemer weer in de schulden raakt bieden wij diverse cursussen aan. Deze zijn bedoeld om hen weer vertrouwen te geven en zelfredzaam te maken.

Spreekkamer coaching

Bent u op zoek naar een training gespreksvaardigheden? Wilt u de gespreksvaardigheden en coachingsvaardigheden van uw hulpverleners verbeteren?

CV insturen

Werken voor HNG Groep?
Ben jij een specialist in jouw vak binnen de gemeentesector, het sociaal domein, de volkshuisvesting, de zorg of de schuldhulpverlening?
Stuur dan nu jouw cv in.

CV insturen

Contact

Wijnstraat 139
3311 BV  Dordrecht

Telefoon  078 - 20 33 033
E-mail  info@hnggroep.nl

Scroll naar boven