Spreekkamer coaching

Bent u op zoek naar een training gespreksvaardigheden? Wilt u de gespreksvaardigheden en coachingsvaardigheden van uw hulpverleners verbeteren? Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn in uw dagelijkse werkzaamheden onmisbaar. Uiteraard moet u over de juiste gespreksvaardigheden en -technieken beschikken.

Training on the job

U kunt dan natuurlijk kiezen voor een groepstraining, maar denkt u ook eens aan de individuele training gespreksvaardigheden Spreekkamer Coaching. Dit is een training on the job en daardoor echt gericht op de praktijk. Deze individuele training biedt unieke leerkansen door directe feedback tijdens het werk. Hierdoor worden de reeds aanwezige competenties versterkt en ontwikkeld.

Inhoud training

De budgetteringscoach gaat samen met uw medewerker en de cliënt de spreekkamer in. De hulpverlener voert zijn/haar gesprek met de cliënt waarbij de budgetteringscoach observeert. Na dit gesprek ontvangt de hulpverlener feedback over de aanpak van het gesprek en de gebruikte gesprekstechnieken. Naar behoefte wordt theorie gebruikt ter uitleg en oefening. Op deze manier vindt de training gespreksvaardigheden ''on the job'' plaats.

Thema's die in Spreekkamer Coaching aan bod komen zijn

  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Gesprekstechnieken
  • Coaching vaardigheden
  • Voorkomen van ruis en miscommunicatie
  • Sfeer en het creëren van vertrouwen
  • Omgaan met weerstanden

Resultaat

De hulpverlener beheerst het gesprek, weet met weerstanden om te gaan en weet het vertrouwen van de cliënt te winnen. U communiceert helderder, duidelijker, plezieriger en effectiever. U weet wat verbale en nonverbale communicatie is. U kunt uw boodschap duidelijk overbrengen. Ook kunt u feedback geven en ontvangen en omgaan met weerstand.

Contact

Bent u op zoek naar een preventie training gespreksvaardigheden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag verder!

Deze training volgen?

Wij geven deze training uitsluitend op aanvraag. Heeft u interresse of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
  

CV insturen

Werken voor HNG Groep?
Ben jij een specialist in jouw vak binnen de gemeentesector, het sociaal domein, de volkshuisvesting, de zorg of de schuldhulpverlening?
Stuur dan nu jouw cv in.

CV insturen

Contact

Wijnstraat 139
3311 BV  Dordrecht

Telefoon  078 - 20 33 033
E-mail  info@hnggroep.nl

Scroll naar boven