• Header-ik-zoek-werk.jpg

WAT BIEDEN WIJ JOU ALS WERKNEMER?

Detachering
Ben jij een specialist in jouw vakgebied? Wil je bij een gemeente, woningcorporatie, zorginstelling of in het bedrijfsleven aan de slag? En houd je van afwisseling in je werk? Dan is detachering iets voor jou! HNG Groep biedt je verschillende functies in detachering. Je bent dan in dienst bij HNG Groep en wordt voor tijdelijke opdrachten ingeleend door onze opdrachtgevers. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk dat je na je detachering in vaste dienst treedt bij een van onze opdrachtgevers.  

Interim-management
Werk je als zelfstandige en heb je ervaring in een leidinggevende functie bij de gemeente, een woningcorporatie of een andere organisatie binnen het sociaal domein? HNG Groep is ook gespecialiseerd als interim-managementbureau. Wij bemiddelen tussen jou als interim-manager en onze opdrachtgever. Meestal gaat het hier om tijdelijke opdrachten ter vervanging van een manager of om het begeleiden van veranderingen binnen een bedrijf.

Werving en selectie
Ben je een sectorspecialist voor de gemeente-, volkshuisvesting- of zorgsector? Ook voor een vaste baan kun je bij HNG Groep terecht. De vraag naar goed opgeleide specialisten blijft groeien. Wij worden daarom regelmatig ingeschakeld om de werving en selectie van onze opdrachtgevers uit te voeren.

Training en coaching
Om je vakkennis op peil te houden, om bepaalde competenties te verbeteren of om je persoonlijk te ontwikkelen, biedt HNG Groep medewerkers ook diverse trainingen en coaching aan. Elke training en elk coachingtraject is maatwerk, afgestemd op jouw specifieke wensen en doelen.

Onze werkwijze
HNG Groep gaat professioneel te werk. Wij hebben verstand van ons vak en veel ervaring in de gemeente- en zorgsector, de volkshuisvesting en het sociaal domein. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Bij ons ben je geen nummer en krijg je geen standaardpakket. Wij hebben oog voor jou en je persoonlijke situatie. In onze informele werksfeer staan eerlijkheid en transparantie voorop. Dat betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij willen de kwaliteiten van onze medewerkers benutten en denken voortdurend met je mee om werk te vinden dat passend én uitdagend is.

CV insturen

Wil je werken bij een gemeente, in de zorg, binnen het sociaal domein, de volkshuisvesting of de schuldhulpverlening?

En ben je benieuwd naar wat HNG Groep voor jou kan betekenen? Stuur ons dan jouw cv. Wij gaan graag voor je aan de slag en kijken of er passende functies zijn in jouw vakgebied.

Stuur nu je CV in

VACATURE GROEPEN

Vacatures-gemeenten.png

Gemeenten

Wil je werken bij een gemeente? Van wmo-consulent en medewerker uitkeringsadministratie tot beleidsmedewerker en programmamanager sociaal domein: HNG Groep heeft regelmatig vacatures bij gemeenten.

Bekijk vacatures
Vacatures-schuldhulpverlening.png

Schuldhulpverlening

Wil je aan de slag in de schuldhulpverlening? Via HNG Groep kun je onder andere gedetacheerd worden als preventiemedewerker, coördinator of consulent schuldhulpverlening.

Bekijk vacatures
Vacatures-volkshuisvesting.png

Volkshuisvesting

Wil je graag bij een woningcorporatie werken? HNG Groep is altijd op zoek naar collega’s voor functies als woonconsulent, wijkregisseur, verhuurmedewerker of manager woondienst.

Bekijk vacatures
Vacatures-overig.png

Overig

Op zoek naar een functie binnen het sociaal domein, de zorg of het bedrijfsleven? Via HNG Groep kun je aan de slag als bijvoorbeeld fysiotherapeut, salarisadministrateur, budgetcoach, teamleider of accountmanager bij een woningcorporatie.

Bekijk vacatures

CV insturen

Werken voor HNG Groep?
Ben jij een specialist in jouw vak binnen de gemeentesector, het sociaal domein, de volkshuisvesting, de zorg of de schuldhulpverlening?
Stuur dan nu jouw cv in.

CV insturen

Contact

Wijnstraat 139
3311 BV  Dordrecht

Telefoon  078 - 20 33 033
E-mail  info@hnggroep.nl

Scroll naar boven