• Header-11.jpg

OVER HNG GROEP

Alleen met de beste mensen werken, altijd innoveren

De HNG Groep - actief op de terreinen overheid, volkshuisvesting en binnen de zorg - is vanaf dag één onophoudelijk in beweging om markten te ontwikkelen en met elkaar te verbinden.

Wij hebben door de jaren heen een eigen, unieke manier van werken ontwikkeld. Met als doel om de dienstverlening te verbreden en te optimaliseren. Met een schat aan kennis en ervaring en een flinke dosis inlevingsvermogen hebben we meer en meer op onze intuïtie leren vertrouwen. Dat werkt uitstekend.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor een breed scala aan bedrijven en instellingen binnen de terreinen overheid, volkshuisvesting en zorg.
 

Bekijk onze opdrachtgevers

De drijvende kracht achter HNG Groep

HNG Groep is in oktober 2009 opgericht door Jeannette Gerde. Inmiddels wordt het bedrijf mede door haar dochter Saskia gerund. Moeder en dochter vullen elkaar perfect aan.

Jeannette was ruim 10 jaar werkzaam in de zorgsector en heeft aansluitend 9 jaar bij de gemeente Dordrecht gewerkt. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar een commercieel bedrijf op het gebied van de schuldhulpverlening. In 2000 is zij in dienst getreden bij de Fes Groep, een bureau gespecialiseerd op het gebied van volkshuisvesting, financiële en sociaaljuridische dienstverlening. Eerst was zij medewerker detachering, daarna manager detachering, vervolgens vestigingsmanager en vanaf 1 januari 2005 directeur operationele zaken. Ook toen de Fes Groep in december 2008 werd overgenomen door Cannock Chase bleef zij de functie van directeur operationele zaken vervullen tot september 2009.

Saskia was ruim 19 jaar werkzaam in de financiële sector. In 1996 is zij voor MeesPierson gaan werken als secretaresse en later als assistent relatiemanager. Daarnaast heeft zij als adviseur ‘particuliere sector’ voor ABN AMRO gewerkt. Tijdens deze carrière heeft Saskia altijd een voorkeur gehad voor persoonlijk contact met cliënten en het leveren van maatwerk. Mede daarom was de switch naar HNG Groep een logische stap.

Samen willen Jeannette en Saskia een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen, bedrijven en organisaties, zodat zij op efficiënte en effectieve wijze hun doelstellingen kunnen realiseren. Zij worden daarbij gesteund door de jarenlange ervaringen van medewerkers en opdrachtgevers.

Gevestigd in hartje Dordrecht

Vanaf juli 2014 is het kantoor van HNG Groep gevestigd op de begane grond van een historische locatie in Dordrecht, namelijk een 18e-eeuws kantoorpand.

Het kantoor en de omliggende stadstuin bieden volop gelegenheid voor overleg of een ontmoeting in stijl. Kortom, de basis voor een goede samenwerking met de vele netwerkpartners. Het kantoor van HNG Groep is bovendien goed bereikbaar met de auto (vlakbij afrit A16) en het openbaar vervoer.

  • Over-HNG-Groep-Pand.jpg

CV insturen

Werken voor HNG Groep?
Ben jij een specialist in jouw vak binnen de gemeentesector, het sociaal domein, de volkshuisvesting, de zorg of de schuldhulpverlening?
Stuur dan nu jouw cv in.

CV insturen

Contact

Wijnstraat 139
3311 BV  Dordrecht

Telefoon  078 - 20 33 033
E-mail  info@hnggroep.nl

Scroll naar boven